spa i jönköping thai stockholm

Thai Massage i Göteborg & Stockholm, Jönköping och Karlstad Tios Thai Spa Vi önskar er varmt välkomna till våra mysiga salonger. Där vi har fem individuella. Tios Thai Massage i Jönköping. Tios Thai Massage & SPA Östra Storgatan 71, Jönköping. Telefon Jönköping Östra Storgatan. - Thai tradition massage - olja massage - Ansikte behandling - Spa . Thai Massage i Göteborg & Stockholm, Jönköping och Karlstad Tios Thai Spa Vi önskar er.

Spa i jönköping thai stockholm - sex

Massagen avslutades med att hon masserade mitt ansikte och mina öron under ett antal minuter och det var inte skönt. Expedia rabattkoder - kr rabattkod på valfri hotellbokning. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer.

Videos

Malmö Det hjälper inte att lokalerna är trevliga och att man får duscha både före och efter. Jag betalade för 60 minuters massage, men fick ingen  Saknas: stockholm. Välkommen till So Thai Spa, Sveriges kanske finaste salong med inriktning Thailändsk massage Skolgatan 12, 16 Jönköping ; 04 00; Hemsida. Saknas: stockholm. En beskrivning av det här resultatet är inte tillgänglig på grund av webbplatsens naszapuszcza.eu. spa i jönköping thai stockholm

Spa i jönköping thai stockholm

0 thoughts on “Spa i jönköping thai stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *